Mais hakselen - Loonbedrijf Wisselink

Loonbedrijf


Het loonbedrijf is een familie bedrijf dat meer dan 60jaar geleden werd opgericht aan de lovinkweg door dhr. D.J Wisselink. In 1974 werd het overgenomen door de zoons Gert en Herman, die het bedrijf voortzette. Na ruim 30 jaar verliet in 1995 Herman het bedrijf. Gert en zijn zoon Jurgen zijn toen de huidige eigenaren geworden.


Door brand ging eind 2004 een stuk historie aan de lovinkweg verloren. Inmiddels hebben we op onze nieuwe locatie aan de pierikstraat 16 een nieuwe en functioneel hal gebouwd, met meer ruimte voor oa. De machinehandel die Gert al ruim 20 jaar daarvoor startte in een schuur naast zijn woning.


Door de brand hebben wij dan ook in 2004 een volledig “nieuw” machine park aan moeten schaffen. Witlof, Aardappels en Bietenteelt hebben plaats gemaakt voor de hoofd activiteiten bestaande uit alles wat met Gras, Maïs, Graan en Mest te maken heeft. De machinehandel heeft nu in de nieuwe locatie dan ook een echte showroom gekregen met meer ruimte en mogelijkheden. Er zijn plannen om een shop te gaan realiseren met boer aanverwante artikelen wat zal bestaan uit erf en tuin gereedschap, weide afrastering enz.

© Wisselink Loonbedrijf en Machinehandel | Sitemap | Realisatie & Ontwerp: FirstFlux.nl